Az implantáció Zalaegerszeg területén az egyik legnépszerűbb fogpótló beavatkozás. Ez nem meglepő, hiszen ez a legtartósabb és legesztétikusabb megoldás a foghiány megszüntetésére. Bár sokan választják még ma is a kivehető műfogsort, a legtöbben mégsem elégedettek vele. Hiszen ezen termékek leggyakoribb problémája a mobilitás. A legtöbb páciens a szájpadlására tapadó támasz okán nem tudja megszokni a felsőfogsort, az alsó pedig azért okoz gondot számukra, mert gyakran elmozdul, melynek köszönhetően a fogínyt is nagymértékben zavarja. A kivehető műfogsor emiatt többnyire kényelmetlen, ráadásul sok esetben a beszédben és az étkezésben is problémát generál, rombolva ezzel viselője magabiztosságát és életminőségét.

Tehát akinek elege van a kivehető, nehezen viselhető, komplikált tisztítási folyamatot igénylő (és nem mellesleg a funkcióját sokszor csak részlegesen ellátó) műfogsorából, az jobb, ha ezt az alternatívát választja a fogpótlásra. Ráadásul a folyamatos innovációval jellemezhető megyeszékhelyen ezt a beavatkozást több szolgáltatónál is igénybe lehet venni, ugyanis számos kiváló fogászat található a nagyvárosban. Ezen fogorvosi rendelők mindegyike modern, huszonegyedik századi műszerekkel felszerelt, dolgozóik pedig empatikusan és emberségesen végzik a kezeléseket. A patinánsabb fogászatok természetesen gyorsabb és kényelmesebb megoldásokkal dolgoznak, ám ezeken a helyeken drágább szolgáltatásokat is kínálnak. Természetesen található a városban olcsóbb és kevésbé színvonalas fogorvosi praxis is, de mivel az egészség a legfontosabb, így ezen a téren nem szabad spórolni, jobb, ha az ember a minőségi, nívós megoldásokat választja.

Ráadásul a nevesebb fogászatoknál kíméletesebb beavatkozások történnek, elsőosztályú alapanyagok felhasználása mellett. Az implantációnál például korántsem mindegy, hogy az mikor, milyen körülmények között és hogyan készül el. Sok helyen például csak hosszú hetek után kap a páciens időpontot, de olyan praxis is akad, ahol jelentősen kitolódik a fogpótlási folyamat (például a szakemberhiány miatt). Illetve előfordul, hogy egy-egy fogászat a páciens állapotfelmérése után vissza is utasítja az implantációt (például jelentős mértékű csonthiányra hivatkozva).
Az implantáció Zalaegerszen a nívósabb fogorvosi praxisokban akár pár nap alatt elkészülhet. Ez pedig annak köszönhető, hogy ezekben a rendelőkben többféle implantátumot is alkalmaznak, attól függően, hogy milyen a páciens csontállománya és a szájürege.

A jobb fogászatokon ráadásul azonnal terhelhető pótlásokkal dolgoznak, melyek különlegessége, hogy mélyebbre kerülnek (kiaknázva ezzel a teljes csontozatállományt), mellyel összefüggésben jóval stabilabbak is. Persze ez a beavatkozás első hallásra elég félelmetesnek és fájdalmasnak tűnhet, a valóságban azonban korántsem az. Az eljárás gyors és fájdalommentes. Ráadásul a végeredmény rendkívül tartós.
Hozzá kell tenni, hogy az azonnal terhelhető típusok esetében létezik egy másik féle megoldás is, mikoris a beültetés szögének precíz kivitelezése biztosítja a gyors fogpótlást.
A minőségi szolgáltatásokat kínáló zalaegerszegi fogorvosi rendelőkben akármilyen csontállományú és bármilyen mértékű foghiánnyal rendelkező pácienseket is képesek ellátni. Ma már egy teljesen fogatlan állcsont sem jelenthet problémát. Így senkinek sem kell szégyenkeznie sem a konzultáció során, sem a kezelések alatt. Persze ehhez tudni kell, hogy a hagyományos implantátumokat csak azoknak lehet felkínálni, akiknél a foghiány csak pár fogat jelent és ebben az esetben is csak akkor, ha a fogsor többi része egészséges.

Természetesen az implantáció Zalaegerszegen sem működhet megfelelő szakembergárda és optimális technikai felszereltség nélkül. Fontos tudni, hogy a város nívós fogorvosi praxisainak többségének saját labora van, mellyel közvetlen kapcsolatban állnak, és melyben a doktorok és a technikusok kooperációban végzik munkájukat. Ez fontos kérdés, hiszen ezekben a laborokban készülnek az implantátumok, vagyis a beavatkozások végeredménye nagymértékben függ az itt zajló munka és az itt felhasznált anyagok minőségétől (és csak így garantálható az esztétikus és tartós fogpótlás).
A nívós implantáció Zalaegerszegen minden foghiánnyal küzdő embernek megoldást jelenthet. Tehát aki szeretne újra felszabadultan mosolyogni, szabadon rágni, magabiztosan megjelenni, az ne várjon tovább, válassza a minőségi fogpótlást.

Mi itt találtuk meg a megoldást problémánkra.

Kategóriák: Uncategorized